Naar de inhoud Naar de footer

Een kerk in de kop van Noord-Holland.

Samenkomsten

Iedere zondag komen mensen uit Anna Paulowna en omgeving samen in Oase. Daar hebben we met elkaar een samenkomst waarin de aanwezigheid van God centraal staat. Ben je nog nooit bij ons geweest? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken!

Onze samenkomsten

Tijdens een samenkomst nemen we altijd tijd om God te aanbidden onder leiding van ons muziekteam. Vervolgens deelt een spreker vanuit de Bijbel een boodschap met ons. Er zijn sprekers vanuit Oase, maar ook sprekers van buitenaf. Na de samenkomst hebben we contact met elkaar in de lounge, waar we koffie en thee drinken en elkaar leren kennen.

Na de dienst staan er gebedsteams voor je klaar. Bij hen kun je terecht voor gebed, bijvoorbeeld als je ziek bent, je problemen hebt of je gewoon bemoedigd wilt worden. Het kan ook zijn dat je vragen hebt of iets moet regelen in de gemeente. Bijvoorbeeld: je wilt bezoek, een gesprek, je laten dopen, je kind(eren) op laten dragen, je huwelijk in laten zegenen. Dat kun je na de dienst bespreken of een mail sturen naar secretariaat.oase@gmail.com.

Hoelaat?

Ochtenddienst: elke zondag van 10:00 -11:30 uur

Onderwijs, Alpha Cursus en Connectgroepen

Binnenkort komt er meer informatie over studieavonden, de Alpha Cursus en connectgroepen e.d. op onze website.